Starten met 3D echografie

PartMedical en Biomedic helpen u graag bij het starten van een 3D echografiepraktijk. We helpen u bij het uitzoeken van het juiste echografie systeem en staan met onze 3-daagse pretecho opleiding 3D/4D voor u klaar om u te trainen bij het maken van pretecho scans.

Wenst u een gehele praktijk inrichting? Ook hier kunnen we u ondersteunen en voorzien we uw praktijk van al het meubilair, ICT en media attributen. Een mooie Website voor uw praktijk, ook die maken we!

Natuurlijk regelen we voor u ook de eventuele financiering in de vorm van huur / huur-koop en lease. Kijk onder het hoofdmenu ‘Lease mogelijkheden’ voor meer informatie.

Ook na het starten van uw 3D praktijk blijven we u ondersteunen. Onze e-learnings en handige instructievideo’s staan on-line voor u klaar op uw eigen PartMedical portal op onze website.

Wij bieden u een compleet aanbod aan echografie systemen.  Meerdere toonaangevende 3D praktijken maken succesvol gebruik van de unieke Alpinion echografie systemen. Alpinion laat zien dat innovatie op het gebied van echografie niet stil staat en juist topprioriteit krijgt!  De diverse high-end echografie systemen tonen aan dat PartMedical samen met Alpinion voorop loopt binnen de medische beeldvorming.

"De Pretecho opleiding 3D/4Dis een must voor elke beginnende pretechoscopist. Nu genereer ik hele mooie 3D pretecho beelden. Het is geweldig dat ik aanstaande moeders mooie plaatjes van hun ongeboren baby mee kan geven!"

Baanbrekende 3D technologie maakt het mogelijk om een zeer realistisch beeld te creëren van het ongeboren kind. Moderne technieken  zoals Clear Face en HQ Live maken het mogelijk om vroeg in de zwangerschap prachtige details in beeld te brengen. 

Alpinion Medical Systems ontwikkeld en fabriceert vanuit Korea al jaren  toonaangevende medische apparatuur. Alpinion ontwikkeld echografie apparatuur voor een breed werkveld. Werkvelden binnen de radiologie, verloskunde, point of care en vrijwel alle MSK toepassingen sluiten aan bij de diverse Alpinion systemen. Partmedical en Alpinion staan garant voor een lange levensduur, betrouwbaarheid en bovenal innovatie.

Niet enkel ergonomie, rekenkracht en transducers bepalen hoe goed uw echografiesysteem functioneert. Moderne 3D software technieken maken uw echografiesysteem compleet. Alpinion beschikt over diverse software programma’s die o.a. de3D  beeldkwaliteit positief beïnvloeden. Artificiële intelligentie (A.I.) wordt door Alpinion veel gebruikt en zal de 3D beelden in de toekomst steeds meer positief beïnvloeden.

 

Productcategorie

  • Toon alles
  • Echografie
  • Benodigdheden
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0