PartMedical Veterinair
Al jarenlang zijn wij de specialist op het gebied van veterinaire echografie en röntgen apparatuur. Met partners als Alpinion en Foschi verzorgen wij oplossingen voor uw praktijk en helpen wij bij het stellen van de juiste diagnose. Onze medewerkers zorgen voor een warm, persoonlijk consult waarbij wij graag luisteren naar uw individuele wensen. Samen maken wij met u een plan op maat voor uw praktijk. Onze service kan dan ook helpen bij de volledige inrichting van uw praktijk! Hieronder een greep uit onze gewaardeerde veterinaire klanten

            

PartMedical Academy
Onze cursussen worden gegeven door veterinaire specialisten gevestigd over het hele land. Al deze radiologen (waaronder Susanne Boroffka, Niek Beijerink, Ilse Tiemessen, Kim van Schaik, en Martijn Beukers) hebben gestudeerd aan het ECVDI (European College of Veterinary Diagnostic Imaging) en werken met onze apparatuur van Samsung. Deze abdominale en cardiovasculaire echografie cursussen zijn geaccrediteerd door PE-Online en worden gegeven in de plaats Almere. Bent u geïnteresseerd in onze cursusdata of wilt u zich inschrijven? U kunt de mogelijkheden vinden onder het tabblad “Academy“.

Hiernaast werken wij als distributeur samen met Vetami. Wellicht is Vetami voor u een welbekende naam op het gebied van veterinaire bijscholingen. Mits uw praktijk ligt in het zuiden van Nederland is hen locatie in Kapel-Avezaath voor u wat dichterbij! Vetami voert niet alleen echografie cursussen uit met onze apparatuur, op de site van Vetami kunt u ook terecht voor bijvoorbeeld cytologie, röntgen, chirurgie en anatomie bijscholingen. Wij zijn een groot voorstander van deze organisatie gezien de hoge kwaliteit en professionaliteit!

"We gebruiken met veel succes apparatuur van PartMedical en Biomedic"
Evidensia dierenziekenhuis

Aria Röntgen
Hoe werkt het en wat zijn de verschillende opties?

"Het röntgen toestel van Aria zorgt voor prachtige beelden!"
Arno Roos
Dierenkliniek Korte Akkeren

Veterinaire echografie
PartMedical en Biomedic zijn ooit begonnen op de veterinaire echo markt door middel van de de Aloka systemen. Vervolgens kwamen er nieuwere ontwikkelingen en zodoende werden wij distributeur van Mindray VET. Momenteel zijn deze 2 merken aan andere firma overgedragen en is Biomedic samen met PartMedical een nieuwe weg ingeslagen! Door middel van de echo systemen van Alpinion tillen wij dierenarts praktijken naar een nieuwe dimensie.

 

 

Veterinaire röntgen
Op radiodiagnostisch gebied bieden wij niet alleen de systemen van Samsung aan maar ook van de italiaanse firma Foschi. Dit bedrijf is in Italië inmiddels marktleider op veterinair gebied. Hun segment bestaat niet alleen uit röntgen oplossingen maar ook uit kooien, anesthesie apparatuur, scopes en dentale onderzoeksmogelijkheden. Door onze krachten te bundelen beschikt Biomedic Veterinair nu over de kennis, kunde en mogelijkheden op het gebied van veterinair onderzoek!

Productcategorie

  • Toon alles
  • Echografie
  • Benodigdheden
  • Inrichting
  • Dentaal
  • Autoclaven
  • OK & Anesthesie
  • Röntgen
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0