De Ocular Surface analyser

 
Bent u een dierenarts met een specialisatie in oogheelkunde? Dan wil Biomedic Veterinair u graag kennis laten maken met ons nieuwste product: de OSA VET (Ocular Surface Analyser). Dit apparaat is geschikt om de verschillende lagen van het oog te bekijken waardoor je niet-functionele gebieden van de ogen kan evalueren. Tevens kan je de traanfilm bestuderen en eventuele klierdysfunctie vaststellen. Door deze non-invasieve methode is het mogelijk om binnen 4 minuten de beelden te vervaardigen en een uiteindelijke diagnose te stellen!

Uiteraard is dit slechts een korte beschrijving van alles wat de OSA VET te bieden heeft. Inmiddels zijn er in Nederland meerdere referenten die met dit apparaat werken en we willen ook graag u overtuigen! Neem gerust contact op met oogspecialist Anne-Marie Verbruggen van EYES dierenkliniek Breda om haar enthousiaste verhaal te horen.

Natuurlijk mag u ook onze veterinaire accountmanager Djesro Mostert contacteren of het onderstaande formulier invullen. Hopelijk tot ziens!

Neem contact op